lauantai 16. toukokuuta 2009

HEILI

Ensimmäinen kuva Heilistä on tullut julkaistua jo 25.4, eli noin kolme viikkoa sitten. Silloin tutustuttiin tämän blogin merkeissä. Tässä kerron hieman tarkemmin, tästä Juha Vettenrannan omistamasta upeasta laivasta, jonka hän on omin käsin rakentanut.
Otin kuvia vielä valikoiden, sillä monenlaisia töitä oli juuri tällä hetkellä kesken. Osa purjehtimista on myös pitää vene kunnossa.
Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole kyse veneestä, vaan laivasta jolla voisi purjehtia onnella ja taidolla, vaikka noita kartalla näkyviä meriä.

Keittäminenkin on kiinni vain taidoista. Kahvin keittoon voi käyttää 12, 25 tai vaikka 220 watin sähköä. Todella hieno keittiö!


Tässä on uusi merkittävä keksintö. Sauna ja WC ovat samassa tilassa.
Kansi vain pytyssä kiinni, ja irtonaiset lauteenpalaset paikalleen ja vettä kuumalle kiukaalle. Oivallinen tilaratkaisu laivoihin!Laivassa täytyy nykyisin olla myös tehokas aseistus, kun on noita merirosvoja. Onneksi ei sentään Suomessa!
Mutta sopiva koriste.
Isommat alukset kuulemma seisovat Santalahden aallonmurtajalla siksi, että vesi Näsijärvessä on vielä liian matalalla.
Minulla on kuitenkin jatkossa vielä luvattu mahdollisuus jatkaa tarinaa Heilin parissa myöhemmin kun purjeet ovat paikoillaan.


Ei kommentteja: