perjantai 2. marraskuuta 2012

Kirjolohi ateria


Kirjolohta on saanut kaupasta tarjouksella 5,90 €  kilo fileeksi leikattuna.  Jokainen tietää miten maukasta ruokaa siitä tulee.
Kuorimaveistä kannattaa keittiöolosuhteissa käyttää kalan suomustamiseen, silloin ne eivät roisku pitkin seiniä.


Kalan ohessa kannattaa keittää perunoita ja porkkanaa johon tietenkin kunnon kokki osaa tehdä maukkaan kastikkeen.


Pannulla kirjolohi näyttää ihan mukavalta.  Pienellä lämmöllä kannattaa paistaa ne kypsäksi ja sitten käännellä ja maustaa maun mukaan.
Herkullista!


1 kommentti:

ritvaliisa kirjoitti...

Minullapa oli uunissa ja sokerisuolaus, sitruunapippuria ja sitruunajauhetta valkopippuria ja kanelia tällä kertaa fileille. Tilliä vielä väliin. Hyvää tuli!