tiistai 28. heinäkuuta 2009

Pelimannimäki

Köyliön Tuiskulassa on muuan mielenkiintoinen paikka, joka oli minulle tuttu jo vuosien takaa. Halusin poiketa siellä kylässä, ja sain luvan tehdä blogin myönteisessä hengessä.
Pihassa esiintyi myös viehättäviä nelijalkaisia taiteilijoita, jotka olivat vuosien varrella oppineet taitaviksi tempuntekijöiksi.

Jo maantielle näkyi, että sieltä löytyisi myös temppuilevia ihmisiä. Talon isäntä on entinen sirkustaiteilija, ja sitä varten on pihaan rakennettu tarvittavia telineitä. Hän nimittäin esiintyy edelleen saapuville ryhmille.


Tässä minulle esitetään taidemuseota, jonka seinälle on maalattu valtava määrä ufotaidetta. Taiteilija on yksi ja sama, nimittäin Tuomento niminen ahkera ihminen.Tässä näytteeksi yksi museon maalauksista.
Pihalla oleva romutaide on ideoitu pääasiassa kierrätysmateriaalista. Tämäkin naama lienee syntynyt mopon vaihdelaatikosta.

Hyvää huumoria edustaa tämä Anopintuoli.


Katsoja lumoutuu satoihin ideoihin, jotka usein sivuavat kantaa ottaen aikamme tapahtumiinkin. Nämä rakennustyöt ovat olleet yhden ihmisen uskomattomat talkoot.Kaikki kunnia Pelimannimäelle, ja antakoot se ideoita ja rohkeutta nuorisollemme toteuttaa itseään.

2 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Vai anopin tuoli, luulin sitä fagiirin lepotuoliksi. Hih..

suloensio kirjoitti...

Kunnollinen vävy nimittäin huolehtii anopin nivelistä akupunktiolla.