torstai 25. lokakuuta 2012

Talvirenkaat


Näin lehdestä aivan erinomaisen tarjouksen. Paikallisessa liikkeessä  oli kampanjapäivä jossa Nokian edustajan kautta sai 10% alennuksen uusista renkaista. Lisäksi sai jättää irroitettavat kesärenkaat liikkeeseen säilöön ilmaiseksi. 
Tämä liike myös pesee renkaat.
Minun vanhat talvirenkaat olivat jo aikaisemmilla omistajilla pilattu siten, että kaikki nastat olivat poikki ja tietenkin oli pidon kanssa ongelmia, joka edellistalvena tuli huomattua.


Tässä on ilmeisesti uusia erilaisia renkaita. 
On monia merkkejä ja erilaisia kokoja autoihin.
Tarjousrenkaat maksoivat yhteensä 430 euroa.


Homma sujui kampanjapäivästä huolimatta sujuvasti. Uudet nastoitetut Nokialaiset vaihtuivat nopeasti vanteille ja kuuma makkara maistui odotellessa.
Sitä tarjoiltiin kaupan edessä ilmaiseksi.

3 kommenttia:

Okariina kirjoitti...

Hei! Pitäisi mennä vaihdattamaan nuo rinkulat, mutta kun ei ole miestä talossa, enkä uskalla ajaa kesärenkailla vaihtopaikalle. Odotan, että etutalvi pakenee takaisin pohjan perille :)

Pikolini kirjoitti...

Hei. Kiva kun tulit lukijakseni, huomasin vasta nyt kun palasimme reissulta lumiseen Suomeen.
On taas opeteltava liukkaalla kävely - autonrenkaista ei ole huolta kun sitä autoakaan ei ole. Taitaa kengäpohjien nastat vielä olla liian aikaista, kitkapohjat kengissä on ja olisi pelastus (jos niitä nyt kengissä tunnistaa, myyjätkää ei osaa kertoa, luotettava omaan kokemukseen).

ritvaliisa kirjoitti...

Hienoa, että renkaat ovat kunnolliset ja vaihdetut auton alle. Moni taiteilee vielä kesärenkailla.